Valentijnsdag – Heineken Serenade

Geplaatst op 6 februari 2012 in de categorie: VetcoolValentijsdag komt eraan

Stuur iets bijzonders op Valentijnsdag, met een beetje hulp van Heineken! Wilde jij altijd al een Serenade voor jouw (nieuwe) liefde zingen? Laat Heineken je helpen en bekijk de nieuwe Heineken-video van de “Open Your World”-campagne: Serenade. Deze video hoort bij een Valentijnsdag Facebook-app, die gelanceerd is op 1 februari. In de video kun je direct doorklikken naar de app, waar je jouw persoonlijke Serenade kan maken in slechts 4 muisklikken.


Zeg ‘wie’ je voor een date wil vragen, ‘waarom’ je hem of haar wil meenemen en beslis dan ‘wat’ je wil gaan doen op deze legendarische date. Leg ten slotte uit waarom hij of zij nu juist met jou op romantische date moet gaan – ‘Waarom met mij’. Nadat je deze vragen hebt beantwoord, staat jouw persoonlijke Serenade klaar om verzonden te worden naar de geluksvogel. Dan begint het wachten op de Ja of de Nee. Er zijn in totaal 640 verschillende Serenades beschikbaar (in 20 verschillende talen), dus het lukt vast om een legendarische Serenade uit te kiezen die precies overbrengt wat jij al jaren wil zeggen. Zowel de verzender als de ontvanger moet de Facebook-app toestemming geven om de Serenade te openen.Om de actie kracht bij te zetten, vindt op 9 februari het wereldwijde evenement Serenade Live plaats. Deze 8 uur durenende show wordt gestreamd op het YouTube-kanaal van Heineken en zit vol met live content. Mede hierdoor ziet het ernaar uit dat het een fantastische campagne wordt die over de hele wereld mensen met elkaar verbinding laat maken. Doe mee en laat Heineken je helpen jouw Valentijnsboodschap met muziek over te brengen. Maak deel uit van de wereldwijde Serenade!

Serenade Live wordt live uitgezonden op 9 februari om de volgende lokale tijden:


– Amsterdam: 19.00 – 4.00
– Londen: 18.00 – 3.00
– New York: 13.00 – 22.00
– Sydney: 5.00 – 14.00

Twitter: @Heineken, #Serenade, #SerenadeLive